Medical Leeches for Sale: Buy Leech Therapy Hirudo Medicinalis Bloodsucking Leech 18 Медицински Пијавици за Хирудотерапија Третман со пијавици – Пиявици.бг

18 Медицински Пијавици за Хирудотерапија Третман со пијавици

€90,00

18 Медицински Пијавици за Хирудотерапија Третман со пијавици. Нарачајте лековити пијавици по најдобри цени. Стерилни пијавици од органска фарма. Достава во Македонија и низ светот. Откако ќе ги добиете пијавиците, ставете ги во тегла со ладна вода. Пијавиците се подготвени за употреба: тие се живи и гладни.